Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Toimitusaika varastotuotteilla on normaalisti 0 ... 14 vrk. Arvioitu toimitusaika selviää tilausvahvistuksesta jonka lähetämme sähköpostiisi. Lähetykset toimitetaan Postin pakettipalvelujen kautta joko postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan, tai Business Express-pakettina vastaanottajan osoitteeseen kannettuna. Mikäli valitset maksutavaksi postiennakon, voit tilata paketin postipakettina tai Express Business pakettina ovellesi. Noutotuotteet voidaan noutaa toimistoltamme Espoon Kivenlahdesta osoitteesta Merivalkama 4. Aukioloaikamme on normaalisti ma-to 9-16, sekä perjantaisin klo 9-14. Viikonloppuisin liikkeemme on suljettu. Ennen noutoa tulee varmistaa että liikkeessä on joku paikalla ja tuote valmiina noudettavaksi. Varmistuksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Verkkokauppa on avoinna aina.

Maksutavat

Postiennakko - Postipakettien ja Express Business pakettin yhteydessä

Bussiennakko - Matkahuollon paketit, nouto Matkahuollon toimipisteestä

**UUTTA**

Lasku 14 pv netto - lasku sähköpostilla, sähköisenä laskuna tai kirjeenä.

Laskutus ilman erillistä lupaa: kaupungit, kunnat, valtion laitokset ja muut julkishallinnolliset instanssit.

Yritykset - jos edellisestä laskusta on yli 6kk, pyydä laskutuslupa myynnistä: info@jhlaaksonen.fi tai 010 219 2020.

Mikäli laskutuslupaa ei ole, ja haluat tilata tuotteita laskulla, lähetämme automaattisesti ennakolaskun. Tuote postitetaan vasta kun lasku on maksettu ja suoritus näkyy tilillämme.

Ennakkolasku - lasku sähköpostilla, sähköisenä laskuna tai kirjeenä. Toimitus kun suoritus vastaanotettu. 

Paytrail verkkomaksu - maksu tilisiirtona tai maksukortilla


Paytrail maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Posti toimituskulut

Postipaketti nouto postitoimipaikasta, pakettiautomaatista tai Itellan noutopisteestä, paketti max 20 kg  10,00 € / Alv 0%

Posti Express Business ovelle paketti max 20 kg  15,00 € / Alv 0 %

Posti Express Business Aamu ovelle paketti max 5 kg 30,00 € / Alv 0 %

Yli 20 kg paketeissa, tai lähetyksissä jotka ovat poikkeuksellisen suurikokoisia, on suurempi toimitusmaksu. Suurempi toimituskulu näkyy laskun rivillä toimituskulut.

Postiennakon lisähinta on 5,00 € / Alv 0%. (liitettävissä Postipakettiin ja Express Business pakettiin, ei kuitenkaan aamujakeluun. Postiennakon maksimäärä on 500 eur/ Alv0% (620 eur sis Alv 24%)

Matkahuolto toimituskulut

Matkahuolto, nouto lähimmästä toimipaikasta max 10kg  10 € / Alv 0%

Matkahuolto, jakopaketti max 5kg 20,00 € / Alv 0%

Bussiennakon lisähinta on 8,00 € / Alv 0%

Matkahuolto,isot koneet, nouto lähimmastä toimipaikasta 10-55kg 45,00€ / Alv 0%

Matkahuolto pikapaketti max 5kg, mittalaitteet, mittalaitepaketit, nouto lähimmästä Matkahuollosta 33,00 €

Oma toimituspalvelu

Toimitamme mittalaitteet ja koneet pk-seudulla suoraan asiakkaalle viimeistään seuraavana arkipäivänä klo 15 mennessä. Myös isommat erät ja raskaammat koneet.

Jakelualue: Espoo, Vantaa, Kauniainen, Helsinki, Vihti, Inkoo, Kirkkonummi, Karjaa, Siuntio, Tuusula, Nurmijärvi, Lohja.

Hinta alkaen 15,00 € / Alv 0%.

Nouto myymälästä tai Kivenlahden K-Marketista

Voit noutaa jo maksetut tuotteet myymälästämme aukioloaikojemme puitteissa, tai niiden ulkopuolella Kivenlahden K-Marketista veloituksetta.

Laskutus

Uudet laskutusasiakkaat, ottakaa yhteys myyntiin sähköpostitse tai puhelimitse. Vanhat laskutusasiakkaat, laskutus sopimuksen mukaan.

HUOM! Myymme tuotteita laskulla ainoastaan, yrityksille, kunnille, valtiolle, laitoksille ja muille vastaaville yhteisöille. Yksityisasiakkaille maksutavat ovat verkkomaksu tai postiennakko.

Laskutuslisä on 8 eur / Alv 0%)

Sinettipakkaus ja tuotteen palauttaminen

Tuotteet on pakattu sinettipakkaukseen. Tuote on pakattu niin, että käyttöohjeeseen ja tuotteeseen voi tutustua ulkoisesti. Mikäli sinetti on rikottu ja tuote otettu käyttöön, tuotetta ei voi palauttaa. Mikäli tuote kuitenkin palautetaan, palautetaan rahat ostajalle viimeistään 30 vrk kuluttua tuotepalautuksen vastaanottamisesta. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla virheettömässä uudenveroisessa kunnossa. Toimituskuluja ei palauteta, eikä palautuskuluja hyvitetä. Palautuksessa hyvitetään tuotteen hinta arvonlisäveroineen. Palautuksen yhteydessä tulee ilmoittaa palautuksen saajan yhteystiedot, puhelinnumero sekä pankkitili johon rahat palautetaan.