Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mittalaitteiden kalibrointi- ja huoltopalvelu

Kosteusmittarit ja anturit ovat paitsi tarkkoja myös herkkätoimisia instrumentteja. Varmistaaksesi niiden tarkan ja luotettavan toiminnan suosittelemme niiden kalibrointia säännöllisesti vähintään 12kk välein. Näin varmistatte laitteiden luotettavan ja tarkan toiminnan vuosien ja jopa vuosikymmenien ajaksi.

Jos laitteenne rikkoutuvat korjaamme ja huollamme ne nopeasti ja luotettavasti, yleensä 2-5 arkipäivässä. Tarkastetut laitteet varustetaan kalibrointimerkinnöin ja tehdyistä toimenpiteistä kirjoitetaan pöytäkirja, josta käy ilmi tehdyt säädöt ja korjaukset.

Voitte toimittaa tai tuoda laitteenne kalibrointiin ja huollettavaksi myymäläämme Drive In-myymäläämme Kirkkonummen Jorvakseen.

Mikäli lähetätte laitteet, varustakaa lähetys omilla yhteystiedoillanne, mahdollisilla laskutustiedoilla, merkeillä sekä viitteillä jotta lasku ja mittalaitteet löytävät varmasti perille.

 

Gann jatkotakuu 12kk

Myönnämme Gann mittareille kalibroinnin yhteydessä 12kk jatkotakuun aina kalibroinnin yhteydessä.

Takuu kattaa laitteiden mahdolliset tekniset viat ja häiriöt. Takuu ei kata laitetteiden fyysisestä kulumisesta ja rikkoutumisesta johtuvia vikoja (esimerkkinä pinta-anturin kuula ja anturikaapeli ovat kuluvia osia). Laite tarkastetaan kalibroinnin yhteydessä ja hyväksytyn tarkastuksen jälkeen sille myönnetään takuu. Takuusta tulee aina maininta kalibrointitodistukseen. 

Takuu kattaa kaikki Gann mittarit ja anturit poislukien seuraavat mittalaitetyypit sekä mallit:

  • Gann ilman suhteellista kosteutta RH% mittaavat mittarit ja anturit
  • Gann tuotannosta poistuneet mallit

Kuljetukset pk-seutu ja lähialueet alk.20 eur

Noudamme mittarit kalibroitavaksi tai tuomme uuden mittaripaketin suoraan ovellesi. Säästät aikaa ja vaivaa, ja vältyt turhalta postissa juoksemiselta ja pakkaamiselta.

Kysy lisää: pekka(at)jhlaaksonen.fi tai 010 219 2020

Kun lähetät mittarin kalibroitavaksi

Lähetysosoite: 

POSTILLA POSTIPAKETTINA TAI JAKOPAKETTINA:

J.H. Laaksonen Oy
Kiilatie 7 A 30
02420 JORVAS

Puhelinnumero 050 533 8885

MATKAHUOLLOLLA JAKOPAKETTINA:

J.H. Laaksonen Oy
Kiilatie 7 A 30,
02420 JORVAS
Puhelinnumero 050 533 8885

Liitä pakettiin lisäksi:

  • Yrityksesi laskutustiedot
  • Tarvittavat laskutusviitteet tai merkit
  • Omat yhteystietosi
  • Palautusosoite
  • Toimitustapa

Mikäli yrityksesi ei ole laskutusasiakkaamme, palautamme paketin postiennakolla lähimpään postitoimipaikkaan ellei muuta ole sovittu. Lähtökohtaisesti meiltä myytyjen mittarien kalibroinnit ja huollot laskutetaan normaalisti 14 pv netto.